10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCât te costă s-o aduci pe Theo Rose la nunta ta? Mult,...

Cât te costă s-o aduci pe Theo Rose la nunta ta? Mult, puțin, ceea ce contează e showul, lasă să se înțeleagă tânăra vedetă!

Theo Rose, una dintre cele mai căutate voci din industria muzicală românească, nu se rezumă doar la aparițiile pe scenă, ci își aduce contribuția și la evenimente deosebite din viețile oamenilor, precum nunțile.

Recent, într-un podcast al impresarei Anamariei Prodan, artista a fost întrebată direct despre suma pe care o cere pentru a cânta la o nuntă.

Ea a evitat să ofere detalii exacte, dar a confirmat o creștere semnificativă a sumei în cauză, motivând că ea se datorează faptului că este însoțită la acest tip de evenimente de trupa sa, deloc mică numerică. Pe de altă parte, Theo Rose și-a justificat sumele cerute și prin dorința profesională de a oferi celor prezenți o experiență muzicală memorabilă. Și prin faptul că pune un mare accent pe showul final.

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă”, a explicat îndrăgita vedetă.

Ea a adăugat o serie de argumente concrete: „Eu am opt oameni cu mine pe scenă, doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro. Mi-am dorit să cânt la acest nivel, cu o trupă mare, pentru că mă ajută să pot să abordez diverse stiluri muzicale și să mă exprim așa cum îmi doresc”.

Theo Rose, o solistă tânără care a reușit să se impună într-un timp foarte scurt / Sursă foto: Facebook

Artista nu s-a sfiit să facă referire și la faptul că l-a depășit pe Smiley nu doar în ceea ce privește prețul cerut, ci și prin dimensiunea trupei sale.

„L-am întrecut pe Smiley, el avea cel mai bine plătită trupă, acum l-am întrecut… bine, noi suntem și mai mulți”, a admis aceeași Theo Rose.

E bine de știut că presa a vehiculat faptul că Theo Rose și trupa sa îți scoate cel puțin 10.000 de euro din buzunare, dacă își dorești o nuntă ca-n povești. O sumă care nu e însă la dispoziția multora dintre cuplurile care bat la porțile căsătoriei.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments