20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseCe facem în weekendul 7-9 iunie?

Ce facem în weekendul 7-9 iunie?

Ce facem vineri, 7 iunie?

Din ’99 Trupa Bosquito ne-a încântat de-a lungul anilor cu hituri numai unul și unul, un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ. Așadar, în club Quantic ești așteptat să îi dai „înainte cu tupeu”. Prețul unui bilet este 90 de lei.

Seara Studenților Bucureșteni este cel mai nou concept creat de Opulent, concept adresat tuturor studenților din București. Indiferent de facultatea și anul în care te afli, te așteptăm în club Kayo, la prima ediție a SSB-ului, Balkan Fiesta, de la ora 22.00, unde ne vom distra împreună pe cele mai tari hituri balkanice create vreodată.

Ce facem sâmbătă, 8 iunie?

Muzică, cel mai mare picnic din Grădina Botanică, sport în aer liber și un start al verii pe măsură. Unde? În Grădina Botanica, de la ora 12.00, în ritmuri Indie, de jazz, dance și house, pentru că avem o zi întreagă de petrecut împreună, explorăm bucătării internaționale la iarbă verde. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

La Sala Palatului, de la ora 19.00 se joacă musicalul Shrek, recomandat întregii familii, bazat pe filmul animat îndrăgit DreamWorks Animation și pe cartea lui William Steig. Din distribuție fac parte Adrian Nour, Horia Brenciu, Julie Mayaya și alții. Prețurile încep de la 260 de lei.

De la ora 19.30, la Arele Romane, Iuliana Beregoi își lanseaza noul album, „Pas cu Pas” și astfel se scrie o nouă pagină a generației Z într-un show plin de emoție, bucurie și momente unice. Prețurile încep de la 69 de lei.

Ce facem, duminică, 9 iunie?
La Diverta Lipscani, de la ora 11.00, cei mici se pot bucura de „Broscuțele înțelepte”. Un spectacol interactiv în care broscuţele Georgică şi Matilda vor căuta împreună cu copiii, vorbele înțelepte ale strămoșilor noștri. Spectacolul conţine povești cu păpuşi precum şi multe momente de actorie comice. Prețul unui bilet este de 48 de lei.


Connect-R ne-a câștigat inimile încă de la primele piese lansate și ni le-a păstrat până în ziua de azi, oferindu-ne hit după hit! Artistul își va petrece aniversarea a 42 de ani, așa cum ne-a obișnuit, la un super concert susținut la Arenele Romane, de la ora 20.30. Prețurile încep de la 84 de lei.


La Palatul Național al Copiilor, de la ora 19.00 se prezintă Pavel Bartoș în rolul celebrului Escu. Deși textul lui Tudor Mușătescu datează din 1933, veți avea o puternică senzatie de deja-vu și asta datorită satirei biciuitoare a năravurilor politice de ieri și de azi. Avem în meniu șantajul, intriga de partid, traseismul politic, norocul prostului și nelipsita ațâțare erotică, în cantitatea necesară cât să condimenteze viața politică.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments