20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaPune acum capăt amânărilor

Pune acum capăt amânărilor

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu își trăiesc viața pe care și-o doresc, dar și unul dintre motivele anxietății și stresului – este un comportament pe care toți oamenii l-au adoptat, într-o măsură mai mare sau mai mică, de-a lungul vieții – amânarea.

Deși multe persoane speră că amânând lucrurile acestea se vor rezolva de la sine sau nu vor mai fi nevoiți să se implice – adevărul este că atunci când amânăm un lucru acela rămâne doar nefăcut la timp. Și se adună sarcinilor viitoare! Și care este rezultatul final? O stare de agitație permanentă, anxietate, stare de permanentă grabă, nu mai ai timp pentru nimic și lista rămâne deschisă.

Așa cum sunt prezentate de DR. Wayne D. Dyer 3 fraze nevrotice ale amânării, care fac deliciul celor care amână și care compun sistemul de susținere pentru acest tip de comportament sunt:

  • Sper că lucrurile se vor rezolva!
  • Aș vrea ca lucrurile să arate mai bine.
  • Poate că va fi bine!

Nu de puține ori amânările repetate conduc spre un stil de viață în care inerția este la cârma vieții.

Amânarea poate fi dusă la rang de artă și să se transforme cu ușurință și fără să îți dai seama în procrastinare.

Atunci când ne referim la procrastinare nu vorbim de o amânare cu câteva minute a unei sarcini, ci presupune amânarea sistematică, repetitivă, devenită trăsătură de comportament și având efecte majore asupra calității vieții și relațiilor.

Află cum să pui capăt amânării acum!

YouTube player

Procrastinarea – ce este și de ce apare?

Cum oprim procrastinarea? Iată 10 modalități aplicabile imediat!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments