25 C
București
sâmbătă, 25 mai, 2024
Google search engine
StiriCele mai scurte relații de la Hollywood

Cele mai scurte relații de la Hollywood

Lumea Hollywood-ului este cunoscută pentru relațiile sale tumultoase și pline de dramă. Cu toate acestea, uneori, celebritățile se implică în povești de iubire atât de scurte, încât nici nu apucă să apară în tabloide înainte de a se încheia. Iată care sunt cele mai scurte relații din lumea strălucitoare a Hollywood-ului!

Britney Spears și Jason Alexander

Una dintre cele mai scurte relații din istoria Hollywood-ului a fost cea dintre cântăreața pop Britney Spears și prietenul ei din copilărie, Jason Alexander. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză, la Las Vegas, în ianuarie 2004 și au anulat căsătoria la doar 55 de ore după aceea. Această relație scurtă și neașteptată a șocat fanii și presa, deopotrivă.

sursă foto:SPLASHNEWS.COM

Kim Kardashian și Kris Humphries

Kim Kardashian, celebritatea reality TV și mogulul cosmeticelor, a avut o relație scurtă, dar intens mediatizată, cu jucătorul de baschet Kris Humphries. Cei doi s-au căsătorit într-o fastuoasă ceremonie în august 2011, iar căsătoria lor a fost documentată în emisiunea de televiziune “Keeping Up with the Kardashians”. Cu toate acestea, a durat doar 72 de zile, iar divorțul a fost la fel de mediatizat precum nunta lor.

sursă foto: KEVIN MAZUR/WIREIMAGE

Jennifer Lopez și Cris Judd

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez este cunoscută pentru relațiile sale tumultoase și scurte. Una dintre cele mai scurte a fost căsătoria ei cu dansatorul Cris Judd. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2001, dar căsătoria lor a durat doar șapte luni. Despre această relație, Jennifer Lopez a spus că a fost o decizie greșită și că s-a grăbit în a se căsători.

sursă foto: Getty File

Bradley Cooper și Jennifer Aniston

Bradley Cooper și Jennifer Aniston au avut o relație scurtă și trecătoare în lumea Hollywood-ului. Cei doi actori au fost implicați romantic pentru o scurtă perioadă în 2009, după ce au filmat împreună comedia romantică “He’s Just Not That Into You”. Cu toate că au fost văzuți în public împreună și s-a speculat mult în presă despre relația lor, aceasta a luat sfârșit rapid și nu a evoluat într-o relație de durată.

Taylor Swift și Conor Kennedy

Cântăreața pop Taylor Swift și nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, Conor Kennedy, au avut o relație scurtă și intens mediatizată în 2012. Cei doi s-au despărțit după câteva luni, iar Swift a fost inspirată să scrie câteva cântece despre această experiență, inclusiv hitul “Begin Again”.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments