23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaColaborare și inovație: peste 100 de antreprenori au dezbătut viitorul afacerilor la...

Colaborare și inovație: peste 100 de antreprenori au dezbătut viitorul afacerilor la „Eu sunt ANA”

Peste 100 de antreprenori și intraprenori, femei și bărbați deopotrivă, au explorat noi modalități de colaborare și dezvoltare profesională în cadrul celei de-a 18-a ediție a „Eu sunt ANA”, ce a avut loc pe 25 iunie, la Karin’s Kids Academy Băneasa.

Sub tema „Atipic ANA – Networking & Povești”, această ediție a explorat noi modalități de colaborare și dezvoltare profesională, punând accentul pe comunicarea eficientă și neurochimia relațiilor, esențiale pentru construirea de parteneriate durabile. Această întâlnire a venit în contextul în care antreprenoriatul feminin românesc a crescut cu 5% în ultimul an, conform datelor Institutului Național de Statistică.

Raluca Moianu, veterană în radio și televiziune și trainer in public speaking, a evidențiat importanța relațiilor autentice în afaceri.

„O comunicare eficientă nu înseamnă doar transmiterea unui mesaj clar, ci și construirea de relații autentice și durabile. În afaceri, aceasta este cheia succesului pe termen lung.” Mihai Stanca, antreprenor și business mentor, a complementat discuția, subliniind că „relațiile de succes se bazează pe încredere și empatie. Când înțelegem cum funcționează creierul uman în context social, putem crea echipe mai unite și mai performante”, a spus ea.

Antreprenoarele știu mereu ce au de făcut pentru succesul unei afaceri

Corina Sterea, fondatoarea „Eu sunt ANA”, a vorbit despre crearea unui cadru de colaborare în care succesul profesional este văzut ca un efort comun: „Ne dorim să creăm un cadru de colaborare în care succesul în plan profesional să fie mai mult despre «împreună», și fiecare inițiativă care merge în această direcție se poate alătura unei misiuni comune”.

„Succesul este strâns legat de capacitatea de a colabora și de a susține inițiativele și aspirațiile celorlalți. Prin împărtășirea experiențelor și cunoștințelor, creăm un mediu propice pentru creștere și inovație”, a subliniat Mihaela Raluca Tudor, antreprenoare și fondatoarea Asociației Solidaritate și Egalitate și vicepreședinta globală European Women’s Association (EWA).

Ana Maria Pătru, fondatoarea comunității Women for a Better Society, a fost prezentă pentru a sublinia misiunea organizației de a sprijini o participare mai mare a femeilor în politică, consolidând astfel eforturile de creștere a influenței femeilor în diverse domenii de activitate.

Discuțiile purtate în cadrul evenimentului din 25 iunie au fost aprinse

Evenimentul a fost sprijinit de parteneri precum ALOR Esthetic Medical City, ATENA Medical Center și SNRB, alături de Premier Catering, WOW Drinks, Moments 4 Life, Finaqua, 1000 de Chipuri, Neoclinique, Soocks, Provocative by Raluca Constantin, Atlasul cu Petale și Eleven Lens of Alex, Digital Barista.

„Eu sunt ANA” este o organizație dedicată dezvoltării și sprijinirii femeilor în antreprenoriat. Fondată pentru a încuraja și susține creșterea profesională a femeilor, organizația oferă o platformă de networking și dezvoltare unde femeile pot învăța, colabora și crește împreună. Prin evenimentele și inițiativele sale, „Eu sunt ANA” creează un spațiu unde membrii pot forma conexiuni valoroase și pot găsi inspirație pentru a-și atinge aspirațiile profesionale. Pentru mai multe informații, vizitați www.eusuntana.ro.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments