20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseDan Vîlceanu: „Nu l-am mușcat! Florin Roman face bullying de Parlament!”

Dan Vîlceanu: „Nu l-am mușcat! Florin Roman face bullying de Parlament!”

Deputatul Dan Vîlceanu se întoarce în scenă și își spală „păcatele” după episodul care a fost etichetat drept „act de canibalism”. Zilele trecute, în celebrul scandal din parlament și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere o lume întreagă a putut vedea cum Dan Vîlceanu l-a bruscat pe Florin Roman și l-a mușcat de nas.

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Extremista de centru”, moderată de Adriana Săftoiu, avându-l de această dată ca invitat pe Dan Vîlceanu, a fost atins subiectul „dureros de interpretabil” de către public, și anume momentul în care deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman sunt surprinși agresându-se în Parlament.

O primă afirmație din partea deputatului independent a fost că imaginile sunt mult mai dure decât au fost în realitate, fapt care l-a făcut pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu să afirme că „i-a supt sângele din nas!”.

Acesta a început seria dezvăluirilor prin a spune că nu au existat mușcături sau lovituri de genunchi, însă a existat o îmbrânceală, cu un context consistent în spate. Conform lui Dan Vîlceanu, întâmplarea care a condus la acest incident a început cu două luni în urmă, la sediul Partidului Național Liberal, când a fost Biroul Permanent Național, în cadrul căruia s-au luat două hotărâri, cele legate de candidatura Alfred Simonis, candidat comun PSD-PNL la Timiș, în timp ce liberalul Alin Nica a fost pur și simplu exilat.

Cum mulți liberali nu s-au prezentat la vot, Florin Roman, „partenerul de ring” al lui Vîlceanu, a primit împuternicire și a votat de cinci ori, la modul secret. Cum acest episod a ajuns și în presă, Dan Vîlceanu dând „de gol” ilegalitatea produsă și luând apărarea colegului, Alin Nica, a început să primească mesaje „de dulce”, cum le-a numit el însuși, de la Florin Roman.

Adriana Săftoiu și Dan Vîlceanu, discutând despre chestiuni recente din interiorul parlamentului și Partidului Național Liberal

Dan Vîlceanu a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate în ziua cu pricina, după finalizarea ședinței din parlament.

„Domnul Roman s-a ridicat, se uita la mine insistent, eu l-am salutat, el nu a salutat, mă rog, treaba lui! A trecut mai departe, după care s-a întors și a început cu aceleași vorbe, să spunem, nu de post, ci de dulce la adresa mea. A continuat, a continuat…m-am întors și eu la el și i-am spus și eu vorbe asemănătoare. După aceea m-am ridicat și eu și l-am scos afară că oricum acolo se ducea!”, a povestit Dan Vîlceanu.

În opinia lui Vîlceanu, Florin Roman face bullying de Parlament: „Eu nu sunt singurul care a trecut prin asta, sunt sigur că foarte mulți colegi s-au lovit de acest tratament din partea lui Florin Roman!”.

Mai mult, el se apără și spune că voia pur și simplu să îl scoată afară să vorbească cu ceilalți colegi pentru a fi lăsat în pace. Întrebat de către moderatoarea podcastului, Adriana Săftoiu, de unde a căpătat Florin Roman zgârietura de pe nas, invitatul specifică că, probabil, l-a zgâriat cu perechea de ochelari pe care îi avea la sacou. 

„Cel mai probabil de la niște ochelari pe care îi avea aici la piept și poate din îmbrânceala aia, în ei s-a zgâriat, pentru că ochelarii mi-au sărit din buzunar și mi i-a adus un coleg după 10 secunde. Nu au existat lovituri, nu l-am mușcat!”, susține cu tărie același Dan Vîlceanu.

Mai multe amănunte despre incidentul din parlament puteți afla urmărind marți, 28 mai, de la ora 18.00, podcastul „Extremista de centru”, pe YouTube Canal33.

Cristina Dincă
Cristina Dincăhttp://canal33.ro
Proaspăt intrată în domeniul jurnalismului, Cristina Dincă și-a propus să descopere toate fațetele meseriei la care a visat de mică și să contribuie la dezvoltarea acesteia. Pasiunea pe care o poartă zilnic cu ea o ajută să transmită către marea de oameni energia pozitivă de care avem cu toții nevoie în prezent. Cristina Dincă e absolventă a Facultății de Jurnalism, în cadrul căreia a avut oportunitatea să experimenteze, să-și însușească strategiile necesare unui bun jurnalist și să cunoască oameni care au inspirat-o. De asemenea, de-a lungul timpului, a lucrat alături de adevărați profesioniști din domeniul televiziunii, precum TVR și România TV.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments