12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternDenisa Tănase a văzut oameni care zboară

Denisa Tănase a văzut oameni care zboară

Denisa Tănase, cunoscuta antreprenoare și fosta cântăreață în trupa Bambi, se bucură de o viață plină de surprize și aventuri în frumosul oraș Dubai. Într-o dimineață obișnuită, aflată în confortul casei sale din Dubai, a văzut pe geamul casei ceva cu totul și cu totul neobișnuit.

Denisa Tănase a fost trezită de un zgomot puternic, care părea să fie motorul unui avion în apropiere. Pentru a-și confirma cele auzite, și-a îndreptat privirea spre geam și mare i-a fost uimirea când a văzut ce se întâmplă de fapt.

Nu era vorba despre un avion, ci despre doi oameni care zburau în aer! Nu își putea închipui că va avea o astfel de întâlnire neașteptată, chiar în apropriere de locuința sa din Dubai.

„Te trezești din somn cu un zgomot puternic de avion. Te uiți pe geam și spui: ah, zboară doi oameni. Welcome to Dubai!”

Sursă: Instagram

Filmarea cu oamenii zburători a stârnit vâlvă în mediul online și a fost postată de cei care au rămas suprinși de tehnologia avansată din Dubai.

Dubaiul este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, stilul de viață luxos și oportunitățile de afaceri. Aici, Denisa Tănase și-a găsit un nou cămin, unde poate să-și dezvolte pasiunea pentru afaceri și să își trăiască visurile alături de soțul ei, Mircea Branzei, care conduce o firmă de imobiliare în acest oraș vibrant.

Denisa Tănase este cunoscută și pentru succesul ei în afaceri, fiind fondatoarea brandului de cosmetice „My Geisha”. Cu ambiție și spirit antreprenorial, ea a reușit să transforme această afacere într-un succes remarcabil, atât în România, cât și în străinătate.

Viața în Dubai a adus noi oportunități și conexiuni pentru Denisa Tănase și soțul său, oferindu-le posibilitatea de a-și extinde afacerile și de a se conecta cu persoane din diverse medii culturale și profesionale.

Articolul Precedent
Articolul Urmator
Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments