14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Dorel Onaca se întoarce în politică. Vrea la primărie!

Dorel Onaca se întoarce în politică. Vrea la primărie!

Dorel Constantin Onaca, fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, dar și fost senator al PSDR, revine în politică. Și nu oricum, ci din postura de candidat al Partidului România Mare la fotoliul de primar general al Capitalei.

Dorel Constantin Onaca, care va împlini la o lună după alegerile din 9 iunie 59 de ani, și-a anunțat duminică, 7 aprilie, candidatura la alegerile locale din acest an. De remarcat că el nu a mai jucat un rol marcant în conducerea PRM de aproape un deceniu, deși a fost la un moment dat chiar și vicepreședinte al acestei formațiuni, pe când vremea când liderul partidului era inegalabilul Vadim Tudor.

„Doresc să le mulțumesc bucureştenilor, mai ales celor ce-și plătesc taxele şi impozite, motiv pentru care propun ca parcările din Bucureşti să fie nişte parcări inteligente. Este esenţial ca bucureştenii să fie recompensaţi că plătesc taxe şi impozite, prin a avea parcări gratuite”, a anunțat Dorel Onaca în conferinţa sa de presă organizată în mod inedit în Parcul Izvor din Capitală.

El a vorbit și despre o serie de alte măsuri pe care intenționează să le înscrie în programul său politic și să le și aplice, dacă va ajunge la primărie.

Este vorba despre fluidizarea circulației și instalarea de semafoare inteligente, la consolidarea blocurilor și imobilelor cu bulină roşie, dar si reabilitarea Centrului Istoric, la multiplicarea pistelor pentru biciclete și trotinete electrice, dar și la înființarea de cantine sociale pentru nevoiaşi şi adăposturi pentru oamenii străzii.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments