10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternDuster 3, prezentat oficial marelui public! Vânzărilor vor începe în 2025!

Duster 3, prezentat oficial marelui public! Vânzărilor vor începe în 2025!

Dacia a ales să anunțe oficial lansarea celei de a treia generații a SUV-ului Duster în preajma zilei naționale.

Și de această dată, producătorul auto cu cel mai mare impact pe piața românească nu s-a grăbit să comunice prețuri exacte. Mai exact, reprezentanții Dacia au vorbit despre praguri de preț cuprinse între 18.000 și 25.000 de euro.

Noile mașini Duster sunt așteptate de ceva vreme de piața auto europeană și de la noi

În cazul modelului de bază, prețul ar porni de la 17.900 de euro, în timp ce varianta cea mai avansată din punctul de vedere al dotărilor nu va depăși pragul a 30.000 de euro.

Vor exista mai multe variante de Duster, fiecare cu atractivitatea sa și oferta sa specială.

Duster Essential – include bare de pavilion fixe, geamuri față electrice, închidere centralizată, climatizare manuală, aprindere automată a fazei de întâlnire, 6 airbag-uri, senzori pentru parcarea cu spatele.

Duster Expression – include integral ceea ce se găsește pe varianta Essential + jante din aliaj de 17”, tablou de bord digital de 7”, ecran central digital de 10,1” cu sistem multimedia Media Display și Apple CarPlayTM/Android AutoTM wireless, cameră de marșarier, geamuri electrice pentru ușile din spate, senzor de ploaie pentru acționarea automată a ștergătorului de parbriz.

Interiorul noului model e unul extrem de atractiv, inclusiv pentru cei mai cârcotași dintre clienți

Duster Extreme – include oferta Essential + bare de pavilion modulare, proiectoare de ceață, tapițerie lavabilă din TEP micro-cloud, covorașe din cauciuc pentru toate locurile și pentru portbagaj, climatizare automată, card mâini libere, oglinzi retrovizoare exterioare cu acționare electrică, sistem YouClip „3 în 1”, elemente decorative interioare și exterioare de culoare Copper Brown.

Duster Journey – pleacă de la dotarea Essential + jante din aliaj de 18”, proiectoare de ceață, climatizare automată, card mâini libere, frână de parcare și oglinzi retrovizoare exterioare cu acționare electrică, încărcător wireless pentru smartphone, sistem multimedia Media Nav Live cu navigație conectată, sistem audio Arkamys 3D Sound System cu 6 difuzoare.

Producătorii noului SUV susțin că nu s-a făcut rabat de la calitate, chiar dacă prețul unui asemenea produs s-a mărit

În premieră, nu vor mai exista modele cu motoare diesel, ci doar hibrid sau se va pune accent pe varianta de motorizare Duster TCe 130, cea care combină un motor pe benzină de nouă generație, cu trei cilindri, de 1,2 litri. Motorizarea TCe 130 va fi disponibilă cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte, pentru versiunile 4X2 și 4X4

În Europa, Duster este modelul cel mai căutat din gama Dacia, după Sandero. Noul SUV și variantele sale vor fi comercializate din 2025!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments