7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
DiverseEugen Teodorovici despre protestele din România: „La noi nu există unitate, din...

Eugen Teodorovici despre protestele din România: „La noi nu există unitate, din păcate!”

În ultimul an, lumea a fost cuprinsă de un val de proteste, pe care România nu a reușit nici pe departe să îl evite, însă la noi în țară acestea nu au avut un impact major asupra peisajului politic, în comparație cu alte state, lucru observat și de Eugen Teodorovici în timpul celei mai recente ediții a emisiunii „Jurnal Politic”.

Fostul ministru al fondurilor europene și apoi al finanțelor publice în Guvernul Victor Ponta, Eugen Teodorovici, a explicat în cadrul emisiunii „Jurnal Politic”, moderată de Alexandru Răducanu, la Canal 33, că protestatarii români nu reușesc să facă o schimbare deoarece nu au parte de susținerea completă a cetățenilor.

„La noi nu există unitate din păcate, și mai mult din păcate, societatea românească nu este alături de protestatari. Când au făcut profesorii grevă, românii trebuiau să iasă în stradă lângă profesori”, a specificat Teodorovici la „Jurnal Politic”.

De asemenea, politicianul a mai adăugat că el nu crede în proteste pașnice și consideră că oamenii trebuie să învețe să-și facă vocea auzită.

„Eu nu cred în protestele acestea pașnice, dacă vrei să fii pașnic te duci la biserică și te rogi, dar orice protest trebuie să aibă o formă de constrângere!”, a precizat fostul ministru al finanțelor publice.

Amănunte, vezi în videoclipul de mai jos cu Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici:

Urmărește „Jurnal Politic” în fiecare săptămână, vineri, de la orele 12, 13 și 14, pe Canal 33 sau pe canalul oficial de YouTube.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments