10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriEugen Teodorovici: SRI ar trebui să se uite la această emisiune! România...

Eugen Teodorovici: SRI ar trebui să se uite la această emisiune! România își poate recupera BCR

Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe, a pus în lumină, în emisiunea „Jurnal Politic”, moderată de Alexandru Răducanu, aspecte esențiale la care românii să fie foarte atenți în anul alectoral ce urmează.

Mai mult, fostul ministru a atras atenția asupra direcțiilor economice în care se află și se îndreaptă țara noastră. Una dintre problemele nediscutate ale României este inventarul țării, problema „sensibilă” a bunurilor țării, ce avea România în anii 1990, ce a rămas și cui aparține.

Eugen Teodorovici: „Eu sper ca Isărescu să nu mai primească încă un mandat”

În Jurnalul Politic de astăzi, Eugen Teodorovici a amintit de finalul de mandat al actualului guvernator BNR, Mugur Isărescu. Fostul ministru de finanțe, deși apreciază munca și activitatea longevivă a guvernatorului, declară că ar fi mai potrivit un guvernator mai inovator: „Eu sper ca Isărescu să nu mai primească încă un mandat. Sper ca domnul Badea (n.r. Leonardo Badea) să nu fie urmașul lui Isărescu și sper că cine vine acolo să aibă jumate din abordarea lui Isărescu, adică să fie conservator și prudent, dar puțin mai inventiv.”

„Sunt bănci românești vechi care au astăzi un inventar făcut din ’47, inclusiv acțiuni la fabrica Renault. Gândiți-vă cât valorează acele acțiuni…miliarde”

Cât despre lista activelor și a băncilor, fostul ministru de finanțe declară că a văzut mai multe documente în care apar sume fabuloase, fiind vorba de entități foarte mari și importante, ca Banca Comercială Română, actuală Erste: „Eu cred că SRI ar trebui să se uite la această emisiune, să le dau câteva sugestii. Există documente, eu le-am văzut cu ochii mei. Se pot face foarte multe, și pentru servicii, dar mai ales pentru țară.”

Vezi în video de mai jos declarația neașteptată a fostului ministru de finanțe:

Urmărește „Jurnal Politic”, cu Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici, în fiecare vineri, de la ora 12.00, pe Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments