9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseExclusiv! Rică Răducanu despre urmașul său din poarta Rapidului și a naționalei...

Exclusiv! Rică Răducanu despre urmașul său din poarta Rapidului și a naționalei de fotbal!

Rică Răducanu e demult un simbol al fotbalului rapidist și național, deopotrivă. Prezent la inaugurarea fan-shop-ului echipei sale de suflet, magazin aflat în Gara de Nord, Rică Răducanu a acceptat să ofere un interviu special pentru canal33.ro.

El a vorbit despre bucuria calificării, dar și despre urmașul său, Horațiu Moldovan, 25 de ani, din poarta Rapidului și a naționalei, care după ultimele evoluții de succes, are șanse mari să prindă un contract în străinătate.

canal33.ro: Ce ne poți spune în legătură cu Horațiu Moldovan, prin contrast cu tine?

Rică Răducanu (în stânga, cu șapcă de ceferist), a știut mereu cum să intre în inimile suporterilor

Rică Răducanu: Nu există, tată, termen de comparație! (râde) Eu am fost cel mai bun! Pot spune acum orice! (redevine brusc serios). Mă bucur că după mine au existat destui portari buni! Eu am avut șansa vieții, fiindcă am apărat și la juniori și la seniori, și la Europene, și la Mondial, peste tot! Am fost la turnee finale și din postura de jucător, și din cea de antrenor. Și acum mă bucur că România a reușit o nouă calificare cu un portar tot de la Rapid! Sunt bucuros pentru toți. Și pentru suporteri, și pentru echipa națională a României, dar și pentru ei! Jucătorii au șansa să prindă un contract bun, nu ca pe timpul nostru! Ar fi marea lor șansă!

canal33.ro: Crezi că Horațiu Moldovan ar trebui vândut acum pe două sau trei milioane de euro?

Rică Răducanu: Nu știu ce să spun! Vânzarea lui ar putea fi și înspre binele țării și al lui. Eu nu am prins așa ceva! Eu am rămas la mine acasă, deși Pele m-a sfătuit să fug, atunci, la Mondial! Era prea departe!

canal33.ro: Care e punctul forte al lui Moldovan în raport cu ce era odată Răducanu?

Rică Răducanu: El excelează prin viteza de reacție, fiindcă e mai micuț. Iar când are mingea la picior, știe jocul. Dar întârzie prea mult pasa! Eu i-am atras atenția! Fiindcă atunci se grăbește și greșește! Toată lumea care muncește mai și greșește!

canal33.ro: Ce șanse le dai tricolorilor la vară, în Germania?

Rică Răducanu:  Șansa fotbalului! Nu se știe niciodată în viață și poate deveni și România o forță care te poate speria! E șansa lor!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments