10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternGheorghe Gheorghiu, surpriză colosală de ziua sa!

Gheorghe Gheorghiu, surpriză colosală de ziua sa!

Gheorghe Gheorghiu și-a aniversat la început de an ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 70 de ani, deși pare greu a crede, la cât de bine se menține. Îndrăgitul artist s-a serbat alături de prieteni, de rude și de cei mai apropiați oameni ai sufletului său, iar surprizele au fost la loc de cinste! Cea mai mare, chiar apariția celei mai dragi femei din viața sa!

Gheorghe Gheorghiu, surpriză de proporții de ziua sa!

Gheorghe Gheorghiu a avut parte de o surpriză de proporții, fix de ziua sa, la care nu se aștepta nici măcar o secundă. Artistul și-a dorit să îi aibă pe toți cei dragi la aniversarea sa. Cea pe care și-o dorea cel mai mult alături, Andra Ștefania, fiica lui, i-a refuzat invitația motivând că nu se simte deloc bine și nu poate zbura cinci ore cu avionul.

Dar lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată, căci soția, Gabriela Băncescu Gheorghiu, și fiica au pus la cale un complot de zile mari. Și vă povestim totul și vă arătăm în exclusivitate declarația emoționantă a lui Gheorghe Gheorghiu făcută fiicei, chiar la petrecerea de ziua sa.

gheorghe gheorghiu

„Iubita lui tata, mi-ai făcut o surpriză. Ea a venit cu poștașul. Mi-a zis că se simte foarte rău și nu poate să meargă 5 ore cu avionul până la New York și că se simte foarte rău…bine, ea vorbește non-stop cu Gabriela.

Și alaltăieri, după-masă, sună cineva la ușă, de revelion chiar. Cine să sune? Poștașul! Ce poștaș, că nu vine poștașul pe 31, ce poștaș să vină? Nu știu mă, poștașul…și vine pachetul! Coboară pachetul. Și era cu căciulă, eu n-am recunoscut-o, am zis cine-o fi? Când m-am uitat mai bine, fii-mea. Îți mulțumesc mult că ai venit, să știi că eu sunt foarte mândru de tine”.

gheorghe gheorghiu

Surprizele nu au încetat să apară, căci cântăreața Nyko Delinescu a fost cadoul muzical, din partea soției lui Gheorghe Gheorghiu, chemată special la New York pentru a înfrumuseța și anima petrecerea.

gheorghe gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu alături de surpriza muzicală, cântăreața Nyko Delinescu și soția sa, Gabriela Băncescu Gheorghiu

Tot anul acesta se împlinesc și 50 de ani de carieră, pe care Gheorghe Gheorghiu ar vrea să îi serbeze printr-un eveniment dedicat special celor cinci decenii pe scenă.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments