9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaHoroscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie

În prima parte a săptămânii, o parte din zodii se confruntă cu situații tensionate, care vor fi greu de digerat. Cu ajutorul câtorva gesturi simple, dar de impact, situațiile care le-au provocat disconfort inițial pot lua o cu totul altă întorsătură. Astrologul Camelia Pătrășcanu îți prezintă horoscopul pentru săptămâna 20 -26 noiembrie!

Berbec

În prima parte a săptămânii riști să pierzi bani sau poți pierde o relație. De asemenea, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. În a doua jumătate a săptămânii ai parte de susținere astrală și lucrurile se îmbunătățesc. Ai tonus, energie și o intuiție bună, încât vei putea găsi soluții la tot ceea ce ai de rezolvat.

Taur

Începutul săptămânii îți poate aduce anumite fricțiuni cu autoritățile sau cu o persoană cu care ai o dispută. Aștepți mult, dar primești puțin și reproșezi lucrul acesta, dar ai susținere din partea prietenilor, mai ales miercuri și joi. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să îți folosești energia mai bine și să te ocupi de sănătate, de îngrijire.

Gemeni

Poți fi tensionat din cauza relației cu șefii sau cu autoritățile. Oamenii cu care interacționezi nu înțeleg în mod corect anumite regulamente și va trebui să te zbați și să lupți pentru drepturile tale. Poți face apel la contractele semnate. Finalul săptămânii îți aduce vorbe bune, soluții și ieșiri din situații.

Rac

Ai sentimentul că ești lăsat baltă sau că se schimbă din mers anumite lucruri, ceea ce complică situația. Ai foarte multe treburi de rezolvat în același timp și nu mai știi cum să te împarți și cam toată lumea trage de tine. Până la urmă faci ceea ce poți, miercuri și joi vei avea rezultate foarte bune. La final de săptămână ai parte de recunoștință și recunoaștere.

Leu

Primele zile ale săptămânii îți vor aduce tensiuni, mai mult pe plan sentimental. Poți simți că persoana la care ții este rece, distantă. Trebuie să găsești un punct de echilibru pentru că altfel ai dispoziție de aventură, de joacă, de glumă, senzualitate. Vrei să faceți lucrurile împreună, dar nu știi cum să stabilești legătura dintre tine și o altă persoană. Finalul de săptămână îți aduce mai multă tihnă și liniște.

Fecioară

În prima parte a săptămânii trebuie să te concentrezi și să insiști pentru a primi răspunsuri pe care ți le dorești. Ai sentimentul că ești evitat, că ești mințit sau că anumite informații sunt prezentate greșit poate chiar cu intenție. De aceea, faci săpături și pui întrebări. Lucrurile se clarifică abia de vineri încolo și primești răspunsuri.

Balanță

Începutul de săptămână este încărcat cu tot felul de sarcini, griji, drumuri sau întâlniri și discuții cu persoane cam sâcâitoare. Somezi pe cineva să spună un lucru pe care tot îl ceri de multă vreme. În a doua jumătate a săptămânii vei avea colaborări foarte bune cu oameni pe care te poți bizui.

Scorpion

Ar trebui să fii mai atent la bani mai ales în prima parte a săptămânii, când ai tendința de a cheltui. Ai un ușor sentiment că ești speculat sau că ai aruncat cam mulți bani. Însă, mai ales miercuri sau joi, poți face bucurie, iar lucrurile se pot așeza în favoarea ta. Vei avea activități în weekend și multe sarcini.

Săgetător

În prima parte a săptămânii te poți confrunta cu situații tensionate, care nu îți sunt pe plac. Se poate repeta o situație neplăcută din trecut, o atitudine a cuiva care așa se comportă de obicei, însă cu multă iertare și înțelegere, în special miercuri, vei trece mai ușor pentru orice și vei avea explicații.

Capricorn

Începutul de săptâmână este surprinzător, chiar șocant, deoarece constați că oamenii din jurul tău fac lucruri. Poți fi întrebat înainte sau pus în fața faptului împlinit. Din acest motiv îți este greu să ții pasul. Este nevoie să intervii cu blândețe, să dai sfaturi bune. Ești un bun povățuitor, iar în a doua parte a săptămânii vei avea grijă de cei din jur, mai ales de cei din familie.

Vărsător

În prima parte a săptămânii relația cu anumiți prieteni se poate strica. Îți vei da seama că ori nu au înțeles bine, ori nu au procedat bine. Va trebui să corectrz aceste relații sau virbe care se spun și pot fi interpretate. Vineri și sâmbătă ai drumuri de făcut și vei discuta despre proiecte și idei noi.

Pești

Responsabilități sâcâitoare și obositoare îți vor da bătăi de cap în primele zile ale săptămânii. Chiar dacă te vei confrunta cu anumite situații care nu își sunt pe plac, cu vorba blândă și cu înțelegere reușești să întorci lucrurile în favoarea ta. Apar cheltuieli în a doua jumătate a săptămânii. Sâmbătă și duminică vei avea ocazia să mergi într-o călătorie.

YouTube player

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments