23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
DiverseIdee bună de marketing la o companie de stat: TAROM, lângă microbiștii...

Idee bună de marketing la o companie de stat: TAROM, lângă microbiștii ce vor să ajungă la marea partidă contra Slovaciei, de miercuri!

TAROM a decis să-i sprijine pe microbiștii români care nu concep să rateze ultima partidă din grupa noastră la turneul final de fotbal EURO 2024 găzduit de Germania.

Ca atare, miercuri, 26 iunie și joi, 27 iunie, TAROM anunță că a pus la dispoziția suporterilor echipei naționale două curse, spre și dinspre Frankfurt, orașul unde e programat marele meci împotriva Slovaciei.

Plecare se va face miercuri de la Otopeni la ora 08.50, cursa fiind așteptată să ajungă la Franfurt la 10.30, ora locală. A doua zi, microbiștii noștri vor pleca din Frankurt la 11.30 pentru a ajunge acasă la 14.55, ora locală a României.

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor actualei echipe naționale a fotbalului românesc pot fi achiziționate direct de pe site-ul companiei www. tarom.ro. Prețul acestora pornește de la circa 290 de euro, la clasa Economic.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în 1954, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.  

Transportatorul național aerian al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). 

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments