7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „În spatele AUR este o mașinărie care pe mine mă...

Ion Cristoiu: „În spatele AUR este o mașinărie care pe mine mă sperie”

Nu mai este nici o surpriză pentru nimeni că liderul AUR este implicat adesea într-un nou scandal. Cel mai recent este cel cu fosta colegă de partid, Diana Șoșoacă, după ce Simion a depășit o nouă limită, adresându-i-se cu „scroafo”.

Referitor la raportarea între cei doi lideri politici, Ion Cristoiu a explicat pentru urmăritorii podcastului 3 X 3 cu Ion Cristoiu, că „AUR are un mare avantaj cu Șoșoacă. Adică și AUR a devenit frecventabil în raport cu Șoșoacă, pe plan european.”

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, însă, pe larg, de implicațiile participării la evenimentul organizat de partidul Fratelli d’Italia, condus de Georgia Meloni.

Ce au în comun George Simion și Georgia Meloni, din perspectiva lui Ion Cristoiu: „Împotriva lui Meloni s-a dus o campanie exact cum se duce acum în presa tefelisto-useristă împotriva lui George Simion: că e fascistă, că e nepoata lui cutare. A intervenit chiar Ursula împotriva ei, dar ea a învins.”

Jurnalistul este de părere ca Simion are „mare priză în Italia, la diaspora românească”, însă acest eveniment, cu participarea aferentă, nu a contat pentru România.

Ceea ce este important pentru Ion Cristoiu este că „În spatele AUR este o mașinărie care pe mine mă sperie. Nici un partid din România nu are o mașinărie așa bine pusă la punct!”

Jurnalistul a pus în discuție audiența lui Simion la Papa Francisc, cadoul oferit Georgiei Meloni, ușile care i s-au deschis și resursele care i s-au pregătit pentru această vizită.

Ion Cristoiu disecă principalele subiecte ale momentului, alături de Alexandru Răducanu, în fiecare marți, de la 21.15, în podcastul 3 X 3 cu Ion Cristoiu, în exclusivitate pe YouTube Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments