33 C
București
joi, 20 iunie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaLuna neagră în Fecioară aduce schimbări majore

Luna neagră în Fecioară aduce schimbări majore

Lilith, luna neagră, traversează zodia Fecioarei în intervalul octombrie 2023 – iunie 2024. Toți nativii vor avea parte pe tot parcursul acestei perioade și de aspecte bune, dar și de aspecte tensionate, care au menirea de a atrage atenția asupra limitei scăzute pe care o avem la veștile rele și la îngrijorări, dar care trebuie depășită. Ce rezervă horoscopul pentru fiecare zodie și ce e de făcut ne spune Camelia Pătrășcanu!

Lilith scoate la suprafață toate aspectele fragile, dar acestea sunt menite doar să ne întărească. La final de an, luna neagră face opoziție cu Saturn, iar din primăvara lui 2024, opoziție cu Neptun. Aceste două planete importante ne ajută să ne conectăm cu conștiința noastră.


Când lucrurile nu merg, Saturn și Neptun ne îndeamnă să găsim mai multă înțelepciune și mai multă detașare. Sunt evenimente în viața noastră pe care nu le putem schimba, pe care le privim dintr-o parte doar în calitate de martori.


Saturn spune: fii înțelept, observă, învață, fii detașat, fii seren, echilibrat în fața acestor lucruri pe care nu le poți schimba și care s-au generat datorită unor forțe mai mari.


Neptun zice: ancorează-te în ceva mai mare decât tine, într-o forță transpersonală, în Dumnezeu, în viață, în destin, în legile universale în care să crezi.

Berbec

Realizezi ce este toxic pe toate planurile: alimentație, relații, mediu de lucru. Poți face schimbări îndrăznețe pe plan profesional, care îți pot aduce bani.

Taur

Ai nemulțumiri legate de libertate și de creativitate care pot fi cauzate de relațiile romantice în care ai vrea să te exprimi mai liber. Pasiunile și hobby-urile pe care vrei să le împărtășești cu persoana dragă sunt foarte importante.

Gemeni

Luna neagră aduce nevoia de stabilitate, echilibru și un cămin. Poți avea sentimentul că nicăieri nu le este bine, că nu sunt primiți așa cum ar vrea. Te poți împăca cu oameni din trecut, cu oameni de care te-ai separat.

Rac

Ai sentimentul că toate informațiile sunt false, că nimic nu e adevărat, ceea ce te poate motiva să faci investigații în toate domeniile. Te poți gândi la o schimbare de profesie, indiferent de vârstă. Este o șansă de a schimba colectivul în care lucrezi.

Leu

Poți avea stări de anxietate în legătură cu banii. În primăvară poți avea o idee de afacere sau poți schimba la 180 de grade ceea ce faci în prezent pentru că îți dorești o activitate care să îți facă bine, care să nu îți consume toată energia sau care să te sufoce.

Fecioară

Treci printr-un mare test de autodepășire, de înțelegere, de autoanaliză. Poți avea regrete vis-a-vis de trecut, dar poți fructifica resurse pe care nimeni nu le vede. Acceptând ceea ce nu a funcționat poți obține lucruri extraordinare.

Balanță

Este o perioadă în care realizezi, în jurul tău, ceea ce nu se poate face. Poți sesiza la alții pierderi, dar nu poți interveni și nu poți salva. Acest lucru te poate întrista. Soluția este să accepți lucrurile cu seninătate și să înțelegi că oameni se pot ridica singuri dacă știi să fii alături de ei în pierdere.

Scorpion

Poți deveni suspicios în legătură cu mediul în care trăiești. Îți poți înfrânge timiditatea în perioada care va urma, fiind pus în diverse contexte care să te scoată din zona ta de confort. Vor apărea oportunități prin care poți aduce valoare prin prezența ta. Ai toate șansele să ieși în evidență într-un mod pozitiv.

Săgetător

Vei avea tendința să faci un pas înapoi în ceea ce privește viața profesională, având sentimentul că poate nu este locul tău acolo, că e prea mult sau că lucrurile nu sunt echitabile pentru toată lumea. Vei face schimbări dacă ești nemulțumit de situația actuală.

Capricorn

Vei fi mai puțin deschis în a accepta ideile altora, care ți se pot părea nesănătoase sau incorecte. Poți întâmpina probleme în legătură cu acte profesionale. În primăvară, aspectele bune care se formează îți aduc un sfătuitor bun sau dai de un capăt care te va ajuta să aduci claritate în viața ta.

Vărsător

Poți avea regrete că nu ai făcut la timp anumite lucruri, ceea ce te va determina să iei măsuri radicale, care vin cu schimbări mari, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Pe plan financiar, poți fi îngrijorat de felul în care gestionezi banii, dar în primăvară vei putea avea un parteneriat care îți va aduce bani.

Pești

O anxietate mai veche legată de felul în care ești perceput de ceilalți poate să reapară. Fiindcă ești perfecționist, poți suferi pe seama a ceea ce spun cei din jur. Poți rupe legături mai vechi, lăsând astfel loc pentru unele noi, benefice ție.

YouTube player
Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments