23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
DiverseMarcel Ciolacu, „talismanul” generației de suflet a fotbalului românesc?!

Marcel Ciolacu, „talismanul” generației de suflet a fotbalului românesc?!

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns miercuri, 26 iunie, din nou, în Germania, la EURO 2024. De data asta el a mers la Frankfurt, acolo unde tricolorii vor juca meciul decisiv contra Slovaciei, de calificare în optimile competiției.

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de încurajare a tricolorilor și mai multe fotografii. El a făcut fotografii cu mulți dintre suporterii români aflați în număr foarte mare și la Frankfurt.

Marcel Ciolacu, în Piața Centrală din Frankfurt, alături de zeci de suporteri români

Actualul premier și-a făcut timp să ajungă la meciul de debut al naționalei de luni, 16 iunie, cel de la MUnchen, câștigat în fața Ucrainei cu scorul de 3-0. El a lipsit la meciul contra Belgiei, pierdut cu 2-0, dar a revenit pentru partida decisivă din 26 iunie, contra Slovaciei.

Dacă tricolorii vor câștiga contra Slovaciei se va putea vorbi de transformarea lui Marcel Ciolacu într-un fel de talisman pentru tricolori.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments