14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriSportMedalie de argint la kempo pentru România

Medalie de argint la kempo pentru România

Medalie de argint la kempo pentru România la Sportaccord World Combat Games 2023 de la Riyadh (Arabia Saudită)!

Marvin Belecciu, luptător de Kempo legitimat la CSU Ştiinţa Bucureşti, antrenat de Amatto Zaharia, a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampion, în urma unui parcurs excepţional.

Sportivul nostru l-a învins înainte de limită, prin submission, pe Parviz Nasrullaev din Uzbekistan, şi, cu scorul de 15-5, pe Gheorghe Pavlov din Republica Moldova, fiind învins în finală de ukrainianul Huliaiev Oleksandr.

De asemenea, în urma rezultatelor obţinute, sportivele Alina Corbeanu (CSA Steaua Bucureşti) şi Oana Dolha (CSM Baia Mare) s-au clasat pe locul V, iar Claudiu Dimache (CSU Stiinţa Bucureşti) şi Jecu Alessia (CSU Ştiinţa Bucureşti) s-au clasat pe locul VII, rezultate care ne dau speranţe pentru competiţiile următoare.

Federaţiei Române de Kempo, a avut nu mai puţin de 6 sportivi calificaţi la această ediţie a Sportaccord World Combat Games, rezultatele finale obţinute fiind următoarele:

Marvin Belecciu

Alina Corbeanu – loc V

Oana Dolha – loc V

Alessia Jecu – loc VII

Claudiu Dimache – loc VII

Sportaccord “World Combat Games” 2023 se desfăşoară în perioada 20-30 octombrie 2023 în Riyadh (Arabia Saudită), la această ediţie participând 1500 de sportivi reprezentând 120 de naţiuni. Competițiile pot fi urmărite live aici: https://riyadh2023.com/live/

Sursă fotografii – Federatia Romana de Kempo și United World Wrestling

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments