21.6 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternMircea Geoană, pas cu pas spre o nouă candidatură la președinție!

Mircea Geoană, pas cu pas spre o nouă candidatură la președinție!

Mircea Geoană, cunoscut politician român, pare a-și calcula cu o atenție din ce în ce mai sporită pașii către o nouă candidatură la funcția supremă în stat.

Actualul secretar general adjunct al NATO (funcție pe care o cupă de mai bine de patru ani) a făcut în ultimele luni o serie de vizite în România, dar până în prezent nu și-a asumat încă oficial o eventuală nouă candidatură la președinția României.

Reamintim că Mircea Geoană a mai candidat pentru funcția supremă în stat, din partea PSD, în 2009, dar a fost învins de Traian Băsescu.

Mircea Geoană participă, prin natura funcției sale, la o serie de întruniri importante pentru istoria actuală a lumii

„România a intrat în criză de timp. Și pentru a ne reconstrui viitorul, așa cum merităm, avem nevoie de luciditate, cunoaștere, competență și o viziune solidă. Astăzi, vă invit să țineți aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi!”, susține Mircea Geoană într-un mesaj de ultimă oră publicat pe pagina personală de Facebook.

El pare să le propună românilor, în același mesaj, să nu-și piardă speranța: „Trăim în România și în fiecare zi ne izbim de zidul < ca la noi la nimeni, oricum nu se poate schimba nimic, la alții se poate, la noi nu > . Și tot lovindu-ne de zidul ăsta de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovăți că ne-am pierdut speranța și determinarea de a lupta pentru România. Dar indiferent cât de dură este lovitura, românii au avut și au mereu puterea de a se ridica și de a merge înainte. Poate nu întotdeauna doar pentru România, dar cu siguranță pentru ei înșiși și pentru cei dragi. Pentru că românii sunt luptători.”

Același posibil candidat, în prezent și președinte al Partidului Social Românesc, pe care l-a fondat în 2015, nu ezită să afirme că viitorul nostru a intrat în criză de timp.

Mircea Geoană a vizitat mai multe colțuri ale țării, în ultimele luni / Sursă foto: Facebook

„Căci viitorul României a intrat, acum, în criză de timp. Iar pentru a-l construi așa cum merităm avem nevoie de luciditate, de cunoaștere, de competență și de o viziune solidă. Dragi români, vă invit să țineți aproape fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi”, mai afirmă același Mircea Geoană în mesajul său personal de pe rețelele sociale.

De remarcat că în majoritatea sondajelor privind numele viitorului președinte al României, publicate în cursul acestui an, Mircea Geoană, s-a plasat constant pe primul loc.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments