10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseMisterul copilăriei lui Kamara: a crezut în Moș Crăciun, și încă unul...

Misterul copilăriei lui Kamara: a crezut în Moș Crăciun, și încă unul negru! Până la cinci ani!

Kamara Ghedi, un artist de 47 de ani foarte cunoscut publicului român, a dezvăluit pentru canal33.ro marele său secret: a crezut în Moș Crăciun până la cinci ani.

„Am o relație interesantă cu Moș Crăciun! Eu prima oară l-am văzut pe Moș Crăciun negru, pentru că l-am văzut pe tata îmbrăcat în Moș Crăciun și am exclamat: < Aaa, e tata! >”, a declarat Kamara pentru canal33.ro.

El își amintește ca astăzi că cele întâmplate cu decenii bune în urmă a avut loc pe când doar cinci anișori.

„Nu aveam decât cinci ani! Dar în rest, relația cu Moș Crăciun e mai mult spirituală pentru că e o magie a sărbătorilor. Faptul că noi ne spunem această poveste nouă, mai întâi și întâi, ca s-o putem da mai departe, explicându-le că un Moș Crăciun există undeva în Laponia, iar cei care vin sunt ajutoarele lui, de fapt. Asta dacă ești prins asupra faptului împlinit! Dacă nu, poți spune că a venit chiar Moș Crăciun. L-ai văzut? Nu? El e! E o magie a sărbătorilor și e bine s-o păstrăm fiindcă are hazul ei, frumusețea ei pentru cei mici. Și de ce să le răpești celor mici bucuria de a primi cadouri, de a avea bradul împodobit lângă ei. E o plăcere a copilăriei pe care eu am avut-o când am fost mic, până la cinci ani! După care când am aflat…”, a precizat cu umorul său aparte același Kamara.

Sinceră cum o știm, îndrăgita vedetă a mai dezvăluit și amănuntul potrivit căruia nu are un colind anume la inimă.

„În ceea ce mă privește nu am un colind anume preferat. De fapt nu am o piesă preferată. Fiind în muzică de atâția ani și chiar dacă nu ar fi fost așa, am tot timpul muzica în funcție de stare. Poate că un colind azi îmi place, mâine, mă enervează! Efectiv, așa sunt! Nu am ceva preferat, nu am o piesă preferată…am piese care într-o zi îmi dau o stare bună, după cum sunt zile în care nici nu pot să le dau < play >. Indiferent dacă sunt ale mele sau ale altora. Totul la mine e în funcție de starea mea! Iar muzica poate să-ți ridice starea de spirit sau să ți-o coboare. Depinde!”, a conchis Kamara Ghedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments