23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleNeversea în Bulgaria? Nici vorbă! Cel mai mare festival muzical pe plajă...

Neversea în Bulgaria? Nici vorbă! Cel mai mare festival muzical pe plajă din Europa rămâne la Constanța!

Zvonurile care dădeau ca și sigură mutarea festivalului Neversea în Bulgaria începând de la anul au fost categoric infirmate de către Edy Chereji, unul dintre cofondatorii manifestării.

Prezent în ultima seară a Festivalului musical de la Constanța, Chereji, a precizat duminică noapte, în fața presei, că nu-și explică cum s-a născut această informație eronată.

„Neversea în Bulgaria? Nu-mi dau seama de unde a apărut această informație. A mai fost vehiculată întrebarea aceasta zilele trecute. Dacă e să ne uităm și la fratele mai mare, cel de la Cluj, la Untold, a existat o poveste similar. După prima ediție a festivalului a apărut aceeași presupunere că festivalul se va muta în alt oraș. Dar iată că în 2024 vom sărbători nouă ediții de Untold la Cluj!”, a precizat Edy Chereji.

play-sharp-fill

El a adăugat că este însă posibil ca și Neversea să aibă curând un „frățior” organizat peste hotare.

„Da, Untold e și peste hotare, e și la Dubai! Mai degrabă să ne gândim că la un moment dat va exista un nou Neversea într-o altă țară, peste hotare. Dar atâta vreme cât comunitatea ne iubește aici în Constanța, festivalul se va întâmpla aici și cum am spus deja ne gândim la ediția de anul viitor”, care însă nu a oferit amănunte suplimentare pe acest subiect.

În ceea ce privește punctele forte ale ediției Neversea 2024, același Edy Chereji a vorbit despre o anume „energie feminină”.

Sute de mii de tineri au fost prezenți și în 2024 la întâlnirea de neuitat cu Festivalul Neversea de la Constanța

„Sunt o fire optimist și vreau să văd doar plusurile. Cred că cel mai mare plus pe care l-am câștigat în acest an a fost ideea energiei feminine, pe care noi am propus-o și care s-a regăsit în festival. Am avut și o serie de parteneriate, cum ar fi parteneriatul cu echipa națională de fotbal a României, dar și artistele participante în acest an și care au susținut această mișcare și numărul mare de participanți. Numărul mare de participanți din 2024 este încă o dovadă a faptului că Neversea e un festival iubit, este dorit aici în Constanța și practice rămâne în continuare cel mai mare festival pe plajă organizat în Europa”, a mai spus tot el.

În plus, cunoscutul organizator de evenimente musicale a făcut și o promisiune, cea legată de prezența în ediția 2025 a festivalului a unui nume sonor ce va veni în premieră la Constanța.

play-sharp-fill

Cel mai mare festival muzical organizat pe plajă în Europa a atras anul acesta în patru zile și tot atâtea nopți de muzică și voie bună peste 300.000 de participanți.

play-sharp-fill

Ultima seară s-a detașat prin câteva momente. Prezența Deliei nu avea cum să treacă neobservată, melodia sa dedicată mamei fiind de departe cea mai salutată. De asemenea, Puya a fost așteptat de zeci de fani care au cântat împreună cu el, în timp ce DJ-ul American Steve Aoki a ridicat entuziasmul mulțimii.

Spre final, a făcut același gest pe care-l face oriunde în lume unde concertează și anume a aruncat cu tort în publicul prezent, în semn de mulțumire!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments