21.6 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternPărintele Constantin Necula, „Omul Media al Anului 2023”, în dialog cu cititorii...

Părintele Constantin Necula, „Omul Media al Anului 2023”, în dialog cu cititorii CANAL33.RO!

Desemnarea unui preot drept personalitatea media al anului nu e la ordinea zilei. Alegerea colegilor noștri de la publicația Radar de Media, atunci când l-au desemnat pe preotul ortodox Constantin Necula drept „Omul Media al Anului 2023” a fost una surprinzătoare, dar în același timp una a recunoașterii unei valori pe care aproape o țară întreagă i-o recunoaște.

Părintele Constantin Necula, un apropiat al cărții / Sursă foto: Facebook

Canal33.ro nu a scăpat ocazia și l-a abordat pe părintele Constantin Necula, zilele trecute, cu ocazia Premiilor Revistei Radar de Media. Am vrut să știm cum se simte din postura de vedetă de televiziune.

„E prea mult!”, a început răspunsul îndrăgitului preot, care a fost extrem de plăcut conversației, așa cum de altfel ne-a obișnuit de fiecare dată.

Constantin Necula, probabil cel mai cunoscut preot ortodox al românilor în acest moment / Sursă foto: Facebook

„Cred că au exagerat, totuși! Eu nu m-am simțit niciodată vedetă de televiziune, ci doar ca un slujbaș corect în ceea ce vreau să fac! Nu mi-am dorit să fac asta, dar mă bucur că oamenii au remarcat că de ani de zile, preotul din mine încearcă să propovăduiască și pe această cale”, a mai spus părintele Constantin Necula.

Apoi, am dorit să aflăm care este cel mai frumos compliment pe care cunoscutul preot ardelean, prodecan al Facultății de Teologie din Sibiu, l-a primit în cursul acestui an.

„De la o puștoaică, care nu a ezitat să-mi spună că volumul pe care l-am scris despre viața Mântuitorului e mai frumoasă decât ciocolata pentru copii!”, a răspuns aproape fără să se gândească prelatul.

Părintele Constantin Necula e prezent șapte zile din șapte pe micile noastre ecrane, el realizând rubrica „Zi de zi”, difuzată de postul public de televiziune. Aceasta a împlinit la data de 9 iunie primele 1.000 de ediții, iar emisiunea e difuzată zilnic, preț de cinci minute, la 16.55 și 23.55.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments