7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternPavel Bartoș s-a operat de menisc chiar de Crăciun

Pavel Bartoș s-a operat de menisc chiar de Crăciun

Pavel Bartoș, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, a avut parte de un Crăciun aparte. El a decis să se opereze de menisc chiar în această perioadă de an, luînd în calcul cel mai probabil lista tuturor obligațiilor sale profesionale.

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o perație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece!”, a scris Pavel Bartoș pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat apoi cu umor că Moș Crăciun a avut grijă de el chiar și în aceste condiții: „Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Ion  Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme. Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea ca în ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni…să rămâneți sănătoși! V-am pupat!”.

Pavel Bartoș va împlini în luna ianuarie 49 de ani și e extrem de apreciat datorită aparițiilor sale la PRO TV, pe scena Teatrului Odeon sau din peliculele în care a apărut până acum precum „Ho,Ho, Ho” și „Ramon”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments