7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriIntern„Profeția” lui Cristoiu: un independent va fi viitorul președinte al României

„Profeția” lui Cristoiu: un independent va fi viitorul președinte al României

Ion Cristoiu a comentat, în prima ediție a podcastului 3X3, cele mai importante subiecte din atenția presei în acest moment.
Jurnalistul a precizat că și-a propus, împreună cu moderatorul podcastului, Alexandru Răducanu, să facă ceea ce „nimeni nu a mai încercat”: să ordoneze după impact și importanță evenimentele din presă.


Sub umbrela subiectului „Sindromul american la PSD”, Ion Cristoiu a făcut o paralelă legată de scenariile pentru prezidențiale. Cunoscutul jurnalist este de părere că dacă se comasează alegerile prezidențiale cu cele parlamentare, atunci prima șansă aparține candidatului unui partid, în caz contrar, va fi un candidat independent cel care va câștiga: „La prezidențiale nu se mai duce nici dracul! La anul va câștiga un independent…s-ar putea ca acesta să fie președintele ideal în România.”

Ce argumente aduce Ion Cristoiu acestei declarații și ce părere are de ceilalți candidați, vezi în video-ul de mai jos:

Urmărește întreaga emisiune aici și fii cu ochii pe Youtube Canal 33 în fiecare marți, de la 21.00

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments