16.1 C
București
miercuri, 17 aprilie, 2024
Google search engine
EDITORIALOpiniiPropaganda violentă a anticivilizației

Propaganda violentă a anticivilizației

După atacul terorist al organizației Hamas din 7 Octombrie observăm începutul brutal al celui de-al doilea război, unul mult mai mincinos și mai perfid, cel al propagandei antisemite folosind simboluri ale nazismului militant. S-au revărsat asupra Israel, indiferend de cine le-a preluat, un tsunami de minciuni, de idei apropiate hitlerismului secolului trecut, de acțiuni criminale. Totul  a culminat cu ștergerea din istorie, imediată, metodică și voită a barbariei palestiniene din 7 octombrie 2023.

Ca și când nu ar fi existat, atacul antisemit si terorist organizat de Hamas, organizația teroristă subordonată teocrației nucleare din Teheran, a fost ocultat. Dintr-o dată milioane de europeni au început să acuze Israel de genocid, ca și când Israel din senin a atacat pe prietenii Hamas ai democrației transgender. Observăm cum se manifestă aproape nazismul contemporan prin minciuna, falsul și împerecherea nefirească a ecologiei marxiste cu anticapitalismul feroce al asistaților sociali (ironia istoriei este că asistaţii sociali și studenții eterni de la științele sociale din occidentul decadent sunt plătiţi să stea acasă exact din profiturile capitalismului pe care îl detestă).

Reamintesc că fenomenul legionar cu toată cohorta sa de demențe și patologii criminale, în Romania tot din mediul academic a pornit. Au fost studentii la medicină din Clujul multi- etnic și multi-religios al începutului secolului trecut cei care au declanșat, pe fondul unei lipse serioase de educație și valori, un antisemtism militant care a dus, în numai 15 ani, la introducerea numelui de România în dicționarul Shoah. Reamintesc că mari ganditori germani, intelectuali de marcă din Berlinul post primul război mondial au devenit antisemiti, conlucrând la impunerea unei atmosfere academice și culturale care a permis Shoah. Iar primul gest de Shoah, perpetrat pe 7 Octombrie de către prietenii hamași ai ecologiștilor care vor să mâncăm făină din gândaci, a fost tocmai negarea existenței victimelor barbariei. Mai mult, încercarea mizerabilă de a justifica terorsimul Hamas prin ceea ce noi numim inversarea blamului. Victima este de vină că a fost ucisă și nu ucigașul. Este o psihopatie tipica hitlerismului şi stalinismului.

Realizăm uluiți unirea revoluționar-nihilistă, anarhică și primitiv-culturală (în baza unei educații, mediocre și lipsită de adevăr, impuse cu forța de așa zise reforme scolare, succesiv puse în aplicare în ultimii 50 de ani de sfertodoctii lui Soros şi Swab) a tuturor tumorilor ideologice ale unei lumi occidentale aflate nu numai în decădere, dar și în derivă ideatică. Pentru a șterge din istorie victimile israeliene ale atacului terorist Hamas din 7 Octombrie și a pune în loc minciuna propagandistică antisemită pe care o promovează mediul academic occidental astăzi, trebuie să o recunoaștem, metodele de succes ale manipulării șoroșiste şi șwabiste au fost folosite din plin. Succesul acestei minciuni la scară globală este demn de amintirea succesului propagării la scară mondială a nazismului și stalinismului secolului trecut.  

Inteligența statului Israel a fost să nu vorbească despre barbaria Shoah pe care prietenii intelectualilor occidentali decadenți, teroriștii Hamas au realizat-o pe 7 Octombrie. Acum, când încet, dar sigur, aflăm dovezile crimei, astfel înțelegând magnitudinea minciunii occidentale și obrăznicia minorităților mentale, sexuale, dietetice sau simplu ne-educate din același occident,

realizăm inadecvarea lumii contemporane în lupta continuă cu  demonii care persistă în mințile multor milioane de oameni.

Deunăzi, într-o discuţie despre comportamentul ziariștilor acreditați în Gaza din timpul atacului terorist Hamas, analiștii au observat just că presa occidentală a trimis oameni, sau angajat reporteri locali care s-au manifestat identic, (fără a ucide), în mentalitate și prezentarea evenimentelor, ca teroriștii Hamas.

Ca un exemplu edificator, unul dintre analiștii de comportament amintea celebrele poze din timpul lui Hitler în Germania, unde reporterii marilor cotidiene germane urmăreau echipele morții care vânau copii de evrei pe străzile Berlinului. Momentul crucial pentru ziariștii germani era dezbrăcarea băieţilor pentru a vedea dacă aceștia sunt tăiati împrejur, dovada supremă ca erau evrei. Exact aşa au făcut și reporterii marilor agenții de presă occidentale. Au urmărit, fotografiat și prezentat masacrul perpetuat de către Hamas fără a condamna sau măcar a intervenii să salveze o singură victimă. Comportament de criminal hitlerist fără indoială, dar care exprimă eșecul absolut al școlilor de gândire occidentale.

Desigur că pentru moment Israel nu își pune problema de a avea rezultate bune în războiul informațional și diplomatic. Are alte probleme mult mai importante de rezolvat, cum ar fi distrugerea terorismului Hamas. Și nu pentru că dovezile antisemitismului generalizat nu s-ar afla la vedere ci pentru că vedem, cu uimire, antisemitismul membrilor minorității LGBTQ,  care au optat pentru susținerea (sinucigaș aș adăuga eu) nu numai a propagandei Hamas dar militează în favoarea organizațiilor islamiste. Practic minoritățile de orice fel sprijină antisemitismul unor organizații care dacă vor avea câștig de cauză îi vor arunca de la etajele superioare ale clădirilor energetic eficiente, sau mai simplu îi vor executa murdar și primitiv, prin decapitare în piețele publice ale marilor universități occidentale.

Daca minoritarii sexuali își imaginează ca organziații terorist-extremiste ca Hamas sunt în favoare compartamentelor sexuale LGBTQ, înseamnă că analfabetismul a ajuns la cote alarmante în interiorul comunitaților lor sau, și mai simplu, mint pentru că sunt antisemiți și doresc uciderea evreilor. Altă explicație nu există. Și, ca să fim clari, toate comunitățile minoritare, care astăzi uită să condamne cu aceeași virulență și fermitate, masacrul Hamas din 7 Octombrie, așa cum o fac la adresa Israel, se apropie bolnav, patologic si absolut ilegal de promovarea nazismului, hitlerismului, stalinismului sau oricărei forme de crimă si genocid.  

Eu atrag atenția asupra acestui aspect dramatic al decadenței, morale, culturale, educaționale, sociale și economice care a cuprins occidentul colectiv. În apărarea victimelor crimei antisemite, cu model fascist din 7 Octombrie, perpetuată de către Hamas se află oamenii civilizați, educați și reali ai aceste planete. Dacă ne vom lăsa învinși de aceste excese ideoligice si propagandistice ale unei lumi occidentale aflate în vizibilă derivă civilizațională, riscăm nu numai un nou Shoah, dar dispariția de state, națiuni și civilizaţii. Căci după evrei vor urma cei care consumă carne, cei care vor sa aibă tată bărbat și mamă femeie, celor care le place apa caldă, cei care pictează flori sau simplu cei care cred în Dumnezeu. Istoria a mai fost martora unor astfel de evenimente. Eu credeam însă că experienţa tragică a trecutului ne va apăra de iminența viitorului. Se pare că nu.

HD Hartmann
HD Hartmannhttp://canal33.ro
Profiler şi analist politic, jurnalist specializat în politică externă, geopolitică şi geostrategie, curajos şi expresiv comentator al actualităţii interne şi internaţionale. Este duşman al gândirii unice, are o voce distinctă, pertinentă şi autentică şi nu ezită să dea „sentinţe”, de multe ori implacabile.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments