1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
Comunicate de presaPUSL şi-a inaugurat noul sediu din Sectorul 3 Bucureşti

PUSL şi-a inaugurat noul sediu din Sectorul 3 Bucureşti

Partidul Umanist Social Liberal a inaugurat astăzi noul sediu al Organizației PUSL Sector 3.

          Evenimentul a avut loc în prezența liderilor centrali ai PUSL și menționăm aici pe președintele Executiv al PUSL Cristian Popescu Piedone, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL Grațiela Gavrilescu, președintele Consiliului Național, Daniel Ionașcu, vicepreședintele PUSL,  Simona Man, deputatul Steluța Cătăniciu, președintele Organizației de Femei a PUSL, Gherghina Florea, președintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL, Lavinia Șandru, tineri din conducere Organizației de Tineret a PUSL, dar și alți membri și simpatizanți.

          Bucureștiul a fost și rămâne una dintre principalele preocupări ale PUSL, iar pentru asta umaniștii au lansat astăzi candidatura la Primăria sectorului 3 a originalului Negoiță, mai precis Liviu Negoiță.

Liviu Negoiţă

          Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al sectorului 3, din 2004 până în 2012, iar la finalul lunii iunie, fostul primar s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal. Negoiță a fost primarul care a desprins sectorul de trecut și a reușit în cele două mandate să facă din Sectorul 3, cel mai bine gospodărit din toată Capitala, reușind performanța să reabiliteze cele mai multe blocuri, școli și grădinițe, să repare străzi, să creeze locuri de parcare de reședință, iar fondurile alocate investițiilor le-a crescut de la an la an.

          Persoană cu spirit de organizare și disciplină, cu capacitate de lucru intens, cu inițiativă și asumare de responsabilități, cu aptitudini de comunicare și lucru în echipă, fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiță împreună cu primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le-a transmis bucureștenilor că au toate drepturile să se declare cetățeni ai unei capitale europene și i-a asigurat că va face tot ce îi stă în putință să-i unească, nu să-i dezbine.

          Liviu Negoiță a lansat și o provocare pentru toate partidele politice care cred că pot administra eficient Bucureștiul.   

„Partidelor politice care doresc să se implice în administrarea Bucureștiului le adresez o provocare. Cine are o echipă așa cum are PUSL, aici îl numesc pe prietenul meu Cristi Piedone și, cu voia dumneavoastră, Liviu Negoiță, să vină să discutăm despre Bucuești. Oricare doi oameni din oricare partid, să vină să discutăm. Eu cred că PUSL oferă cea mai bună soluție pentru administrarea Bucureștiului”,

Liviu Negoita

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. Canal33.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments