9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternS-a întors roata! Sediul AUR pichetat de activiști LGBT

S-a întors roata! Sediul AUR pichetat de activiști LGBT

Tărășenia este povestită într-un articol postat pe pagina celor de la Alianța pentru Unirea Românilor. După cum se spune în articolul respectiv, opt persoane ar fi protestat în fața sediului AUR, cu mesaje pro-LGBT. Membrii partidului condus de George Simion acuză partidul REPER de această acțiune, susținând că cei opt ar fi fost consilieri ai partidului condus de Dacian Cioloș.

Sediul AUR a devenit țintă a protestelor activiștilor LGBT

După ce zilele trecute au întrerupt cu tupeu ședința celor de la PSD și i-au făcut pe liberali să se încuie în sala de ședințe pentru a nu păți la fel, iată că s-a întors roata: sediul AUR a fost pichetat de activiști LGBT, sau cel puțin așa susțin cei de la AUR.

„Mai multe persoane cu mesaje pro-LGBT au protestat, astăzi (2 februarie, nota red.), în fața sediului AUR. De ce au protestat, nu prea am înțeles, dar cei 8 tineri frumoși și liberi, flancați de o duzină de jandarmi, păreau destul de debusolați. Nu știu dacă de la vremea mohorâtă sau de faptul că printre ei nu se regăsește niciun cetățean de bună credință, ci, doar … consilieri REPER.

Au venit să protesteze în legătură cu inițiativa de revizuire a Constituției, inițiată de mișcarea cetățenească Coaliția pentru Constituție, care privește organizarea unui referendum care vizează familia dintre un bărbat și o femeie, respectiv plățile în numerar. Totul bine și frumos, e dreptul acestora constituțional să protesteze, dar membrii REPER oare știu că proprii lideri nu prea susțin cauza acestora?”

Deci Cioloș este de vină. Așa încât supărați că cineva are tupeul să le facă așa ceva tocmai lor, protestanți politici de meserie, cei de la AUR  îl iau în vizor pe liderul REPER.

„Dacian Cioloș, liderul suprem și lumina de la răsărit a REPER-ului, a declarat în 2018 că familia tradițională trebuie protejată. Desigur, în stilul său dualist deja consacrat, domnul Cioloș nu era de acord cu organizarea unui referendum, dar spunea, concomitent, că în momentul de față nu crede că este nevoie de a dezbate subiectul recunoașterii căsătoriei între persoane de sex similar în societatea românească…Cam așa ți-e și cu liderii politici care se poziționează pe unde apucă, doar de dragul de a mai primi un vot în plus într-un an electoral extrem de important. Când nu sunt alegeri, comunitatea LGBT e importantă. Dar când sunt alegeri, alde Cioloș&Co. se prefac că nici nu știu ce înseamnă acronimul LGBT, de frica repercusiunilor în bula lor progresistă”, este răspunsul celor de la AUR pentru „mesagerii” lui Dacian Cioloș.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments