7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriCulturăSoprana Irina Baianț sprijină copiii talentați la muzică

Soprana Irina Baianț sprijină copiii talentați la muzică

Începem 2024 cu o veste foarte bună. Trecerea în Noul An am petrecut-o alături de un artist al excelenței, soprana Irina Baianț. Sensibilitatea, frumusețea și talentul ei desăvârșit ne-au cucerit și prin minunatul spectacol „ILLUMINARIUM Bridge of time”, care a avut premiera la final de decembrie. Conceptul despre lumină și muzică a fost gândit alături de tatăl ei, de aceea toată muzica, lumina și iluminarea care transcend din interpretarea Irinei i-au fost dedicate.

Sursă foto: Facebook/ Smiley și Irina Baianț la concertul „ILLUMINARIUM”

„Muzica, Arta, Harul trebuie transmise cu iubire”, acesta este credința Irinei Baianț, „doar așa poți deschide oamenii”. Canal 33 România este onorat și mândru să vă anunțe un parteneriat cu îndrăgita soprană, prin care să poată veni în sprijinul copiilor talentați, care își doresc foarte mult să-și dezvolte pasiunea pentru muzică.

Sursă foto: Facebook/ Smiley, Tudor Chirină, Adi Nour, Marius Deneș, Frații Cazanoi și Irina Baianț la concertul „ILLUMINARIUM”

Astfel, oamenii care au instrumente muzicale, copiii care pe parcurs și-au schimbat instrumentul pe care l-au început studiul, toți aceștia le pot dona Asociației pentru susținerea valorilor culturale și umane.

„Acești copii le vor prețui și își vor putea împlini visul”, spune Irina Baianț, „această meserie se construiește mână cu mână”. Irina Baianț a povestit în emisiunea Interviuri de 5* moderată de Cristina Turnagiu Dragna cum și-a început studiul pianului la 3 ani și cum o doamnă profesor, care i-a fost maestru, „a pus-o pe drumul ei”, de la pian la canto.

Sursă foto: Facebook/ Tudor și Irina Baianț la concertul „ILLUMINARIUM”

Universul a fost de acord și i-a trimis oamenii potriviți. Ne vom reîntâlni cu Irina Baianț, cu asociația sa și cu toți copiii talentați, pentru că multe, foarte multe emoții așteaptă să fie exprimate la adevăratul lor potențial, cu sinceritate și gingășie.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments