7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
DiverseSRI ne urează „Crăciun fericit!” într-un mod special și inspirat

SRI ne urează „Crăciun fericit!” într-un mod special și inspirat

Serviciul Român de Informații (SRI) a marcat într-un mod personal și haios ziua Nașterii lui Iisus Hristos sau Crăciunul.

Cei responsabili de comunicarea oficială a SRI au postat pe pagina de Facebook a instituției un mesaj de sezon, „Până și nouă ne scapă! În fiecare an”, care nu are nevoie de niciun fel de comentariu.

Nu e însă prima dată când SRI publică asemenea imagini însoțite de câte un text laconic și trebuie spus că deseori sunt mult mai inspirați decât alte autorități ale statului, inclusiv titularii fotoliilor de premier sau de președinte al țării.

Urările speciale ale lucrătorilor SRI pentru sărbătoarea lui Moș Nicolae din acest an

Spre exemplu, în urmă cu trei săptămâni, înainte de sărbătoarea Moșului Nicolae, aceeași pagină a SRI publicat o altă fotografie sugestivă, însoțită de un alt mesaj foarte potrivit: „Ati fost cuminți? Fiți sinceri!”.

De remarcat că există și români care comentează postările celor de la SRI, unele dintre acestea fiind la rândul lor simpatice și bine alese.

Spre exemplu, la postarea cu urarea legată de sărebătoarea Crăciunului, un oarecare Vasile Vlașin a postat următorul comentariu: „A plecat cu buletinul verișorului…”, aluzie la modul în care primarul orașului Baia Mare a reușit recent să fugă de brațul lung al legii românești cu ajutorul unei cărți de identitate a unei rude.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments