18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Traian Băsescu și-a anunțat încheierea carierei sale politice

Traian Băsescu și-a anunțat încheierea carierei sale politice

Cariera politică a lui Traian Băsescu va lua sfârșit la finele lunii mai, o dată cu încheierea actualului său mandat de europarlamentar.

Fostul președinte al României, care a trecut prin carieră și prin fotoliile de ministru al Transporturilor și primar general la Capitalei, a anunțat că decizia sa legată de politică e definitivă.

„Categoric, nu. E cap de linie”, a răspuns Traian Băsescu, 72 de ani, întrebărilor celor de la Digi TV pe această temă în seara zilei de marți, 5 februarie.

El a indicat faptul că a înfiinţat o fundaţie și că intenționează să ducă la Bruxelles, la Parlamentul European cât mai mulţi elevi posibil.

„Mi-am făcut o fundaţie, am înregistrat-o deja şi o să încerc, spre exemplu, am foarte multe invitaţii de la licee şi am dus liceeni la Bruxelles în cadrul acelui program. N-am dus oameni de partid, am luat clase de liceu şi le-am dus la Bruxelles să vadă Parlamentul European. Chiar acum am 60 de copii săptămânile următoare, pe care-i aduc şi de la şcoli private, şi de la şcoli de stat”, a precizat Traian Băsescu.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments