21.6 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaZiarul News a premiat 30 de Ambasadori ai Educației, la Gala Ziarul...

Ziarul News a premiat 30 de Ambasadori ai Educației, la Gala Ziarul News – Charity for Education 2023, printre acestia, Kristine Bago, realizatoarea emisiunii “România Educată Financiar” de la Canal 33 HD

Ziarul News a premiat, în cadrul Galei Ziarul News – Charity for Education 2023, cei mai buni manageri și companii de succes, cele mai bune ONG-uri și cele mai bune instituții de stat care au adus beneficii, prin proiecte și programe educaționale, sociale și umanitare, dezvoltate la nivel național, educației sub orice formă.

Seara de Gală Ziarul News a fost deschisă cu un moment solemn, care i-a emoționat vizibil pe cei prezenți la eveniment, intonarea Imnului Național al României de către cunoscutul solist Alexandru Ștefan Constantin, interpret desemnat al Imnului Național al României, în cadrul Paradei de 1 Decembrie a Ministerului Apararii Nationale, ales și pentru alte activități dedicate ale MAPN.

Mihai Radulescu a moderat evenimentul iar Alexandru Stefan Constantin i-a adaugat putina emotie.

Ediția a II-a a Galei Ziarul News a avut loc joi 9 noiembrie,la Parlamentul României, Sala Nicolae Iorga. Cei peste 250 de invitați, printre care s-au numărat reprezentanți ai mediului de business românesc și ai unor companii naționale, reprezentanți ai mediului politic, academic și guvernamental, jucători-cheie în afacerile românești care au un rol important în luarea deciziilor, au aplaudat urcarea pe scenă, pentru a primi aprecierea publică pe care o merită, a celor 29 de Ambasadori ai Educației desemnați de Ziarul News, singurul ziar care organizează o gală de strîngere de fonduri.

De asemenea, în cadrul Galei a fost lansată, sub deviza „Îmbracă mantia schimbării” (Winston Churchill), ediția 2023 a catalogului Top 100 modele de succes din business-ul românesc, un alt proiect marca Ziarul News, care a debutat în 2022, realizat în colaborare cu agentia de publicitate MANPRES.

Florina Manea Fondatoare Ziarul News

Toate fondurile care au fost strânse în cadrul Galei Ziarului News – Charity for Education 2023 vor fi folosite, în 2024, pentru a sprijini educația, prin inițierea și derularea unor programe inovatoare, acordarea unor burse de sprijin și prin dezvoltarea unor proiecte la nivel național, menite să ofere copiilor și tinerilor din comunitățile defavorizate șansa de a avea acces la educație, un drept stabilit prin Constituția României.

“Dacă familia este celula de bază a societății, atunci EDUCAȚIA este nucleul! Consider că rolul presei este acela de a se implica în proiecte educaționale, sociale și umanitare care aduc plus valoare societății în care trăim. Ne-am propus să devenim arhitecții schimbării, să construim punți către cunoaștere și oportunități în locuri unde speranța începe să se stingă. Este o onoare pentru noi să fim sprijiniți de lideri, care recunosc faptul că o forță de muncă bine educată este coloana vertebrală a progresului. Premiind excelența în business, contribuim la coagularea mediului antreprenorial românesc, creăm și dezvoltăm relații de business și sprijin reciproc, promovăm interesele economice, pentru un mediu de afaceri corect, predictibil și stabil. Iar sub puterea cuvântului ÎMPREUNĂ, dorim să continuăm să sprijinim procesul educațional și vectorii acestuia, să le dăm putere și să le asigurăm suportul material, în timp ce aceștia scriu povestea progresului, capitol cu capitol. Felicitări tuturor Ambasadorilor Educației și mult success în continuare, în activitatea de sprijinire și devoltare a procesului de învățământ”, a declarat Florina Manea, fondatoarea Ziarului News, în deschiderea Galei.

Gala a fost moderată de cunoscutul jurnalist Mihai Rădulescu.

În cadrul Galei Ziarul News – Charity for Education 2023 au primit distincția de Ambasador al Educației:

Radu Szekely, Expert în educație, fost Secretar de Stat pentru Echitate și Egalitate de Șanse în Ministerul Educației

Prof. Univ. Dr. Doina Muresan, Colonel în rezervă, primul Comandant Femeie al Colegiului Național Militar Breaza

Carmen Chitafes, Presedinte Organizatia Femeilor Antreprenor UGIR Bucuresti

Profesor Universitar Doctor Corina Dumitrescu, co-fondator al Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, inaugurată în 1990.  Are titlul de Doctor în Drept, din anul 1998

Adrian Duță, Vicepreședinte, cu rang de Subsecretar de stat, al Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență

Mircea Constantin Scheau – Specialist Securitate Cibernetică

Iuliu Stocklosa, Preşedinte al Camerei de Comerț și Industrie Bucureşti

Dr. Adina Alberts, Președinte al Asociației Medicale pentru Excelență în Sănătate, Președinte al Patronatului Antreprenorilor din domeniul Medical (CONAF)

Mirela Nemțanu, Director Executiv „HOSPICE Casa Speranței”

Mihai Manea, fondator și CEO MANPRES și noul proprietar al NINE O CLOCK 

Marius Niță, Director LONCOLOR

Silvia Elena Iacob – Prodecan Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată, Academia de Studii Economice din București

Reprezentantele AGRII ROMANIA, Oana Roxana Niță și Raluca Datcu, ambele HR Business Partner

Alexandra Dobre, fondator „Asociaţia Institutul pentru Îmbătrânire Activă”

Dorin Șaramet, Director General al LINGEMANN Romania, subsidiara firmei germane cu același nume, și Membru Fondator al Școlii Profesionale Germane Kronstadt din Brașov

Daniela Vasilescu, Președinte Fundația pentru Educație și Vocație (FEDEVO)

leana Botez, Președinte PWN, Proffesional Women Network România

Carmen Burtea, fondator INFRAME

Nicu Bumb, Directorul fabricii de lactate Mirdatod Prod SRL

Kristine Bago, fondator „România Educată Financiar”, realizatoarea emisiunii cu acelasi nume de la Canal 33 HD

Sorina Faier, Managing Partner ELITE SEARCHERS

Mihaela Petrovan, fondator Asociația BOOKLAND România

Ana Raluca Chișu, fondator Asociația KINETOBEBE

Dr. Teodorina Secară, fondatoarea clinicii Northo de ortodonție

Ioana Arsenie, Financial Strategist, Entrepreneur Trusted Advisor

Laura Savu, fondatoarea WOMEN RALLY

Elena Laslean, fondatoare ELLIS

Prof. Adriana Stoica – Inspector Școlar General, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov

Dorin Cândea, fondator Centrul Medical CONDOR și Director General Adjunct al Registrului Auto Român

Gala Ziarului News – Charity for Education 2023 a fost organizată cu sprijinul:

Partenerului Instituțional al acestui eveniment este Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență.

Partenerilor susținători: Alpha Bank, Exim Banca Românească, Linge Mann, Nei Holding, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, ANRE, International Alexander, Trusted Advisor, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR, Oxigen Events, eTELEDOC, Hospice Casa Speranței, Fundația pentru Educație și Vocație, Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, Book Land, Kineto Bene, Ellis By Eli Lăslean, Im Frame, Professional Women`s Network, Women Rally, AMA Leadershyp Academy, Turbo Party, Northo, Happy Forever by Andreea, Mirdatod, Agrii, România Educată Financiar, Elite Searchers, Adinos.ro, Confidence Academy, Loncolor, Notorious Stories, PREMIER CATERING & EVENTS, MANPRES, Zanga Music Academy, Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată, Zanga Live.

Partenerului Radio: Radio ZU

Partenerului de Monoitorizare: KLARMEDIA

Partenerului de Imagine și Fotografie: Ștefan Ovidiu Photography

Partenerilor Media: Nine`o Clock, PaginaDeMedia.ro, Bursa, Economistul, Curierul Național, Club Economic, Ultima Oră, România Durabilă, Future Economy, ZN PR&Events, Revista Patronatului Român, More Networking, Cugel Liber, Business&Living, Canal 33 HD.

Despre Ziarul News

Ziarul News este singurul ziar care organizează un eveniment de charity for education.

Ziarul News a fost înființat în anul 2019 și este este un cotidian național, cu apariție tipărită de luni până vineri, distribuit la nivel național.

„Am identificat o nevoie în piață de a exista un ziar care să se implice și să mediatizeze proiectele umanitare, sociale și educaționale care au impact pozitiv asupra societății în care trăim” – Florina Manea, fondatoarea Ziarului News.

Ediția print a cotidianului Ziarul News vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate.

Cu un conținut generalist, în cele 250 ediții anuale ale ziarului sunt publicate interviuri cu CEO, directori generali, șefi de departamente din companii, advertoriale de prezentare și promovare a afacerilor, reportaje, machete publicitare sau știri de ultimă oră din mai multe domenii: industrie, auto, energie, sănătate, IT, real estate, infrastructură, agricultură, evenimente etc.

Ziarul News este un ziar de interes general, cu știri obținute direct de la surse oficiale si prezintă, într-o manieră clară și accesibilă, evenimentele care au impact asupra cetățeanului, economiei și mediului de afaceri românesc.

office@manpres.rowww.ziarulnews.ro

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments