12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 19/33 Tablou personalizat

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 19/33 Tablou personalizat

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 15 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

19/33 Mozabrick tablou lego personalizat

Mozabrick este cea mai nouă idee de cadou. Este reutilizabil, personalizat, îl poți lipi de perete și nu o să-ți mai dorești să-l mai dai jos. Genul acela de cadou pe care îl cumperi pentru cineva și îți place atât de tare încât te decizi să-l păstrezi pentru tine sau să mai comanzi unul și pentru tine. Este Mozabrick – Tablou lego personalizat DIY, 51cm x 76cm, un set de construcție inedit, de artă contemporană cu pixeli, o îmbinare între tehnologie și simț artistic.

Cu Mozabrick, din gama cadouri iscusite, îți poți aduce pozele în prim plan, le poți afișa pe perete și te poți bucura mai ușor de ele. Pentru că, deși avem mii de fotografii în telefon, nimic nu se compară cu tablourile palpabile, pe care le vezi zilnic și care îți stârnesc emoții puternice.

Gândește-te la o fotografie frumoasă și Mozabrick – Tablou lego personalizat DIY, 51cm x 76cm te va ajuta să-i dai mai multă viață. Poate fi o fotografie deosebită cu tine, o poză de cuplu care surprinde iubirea dintre tine și el sau ea, o poză de familie cu copii, prietenii sau colegii. Și ce e cu adevărat interesant – cu Mozabrick nu trebuie să te limitezi doar la o fotografie. Poți face mii de fotografii, pe care le poți roti după bunul tău plac. Astfel, e imposibil să te plictisești de tablourile unice Mozabrick.

Mozabrick, cadouri iscusite – Tablou lego personalizat DIY, 51cm x 76cm e atât de ușor de folosit încât sigur îi vei da imediat de cap. Și pentru că este un tablou personalizat din era noastră, când îl primești vei găsi în manualul de instrucțiuni un cod QR. Trebuie doar să introduci acest cod în aplicația de pe smartphone chiar dacă aceasta nu este instalată. Imediat vei primi acces la numeroase indicații care te vor ajuta cu tot ce trebuie să finalizezi proiectul inedit.

În set vei găsi tot ce trebuie pentru a porni în călătoria minunată de a crea un tablou personalizat deosebit: piese lego, plăci de bază, conectori pentru plăcile de bază, instrument de montare și bandă dublă pentru montare pe perete. Pentru toate instrucțiunile de asamblare foto, poți vizita site-ul mozabrick.ro sau poți scana codul QR din manualul din colet.

Cadouri iscusite

Ai mâna liberă să combini 2 sau 4 seturi mici sau 4 seturi mari pentru a crea un tablou personalizat și mai mare. Încarcă apoi o imagine și selectează setul de asamblare preferat din opțiunile existente. După aceea, vei primi instrucțiunile de asamblare pe email sau poți începe asamblarea online.

Aceasta este varianta midi Mozabrick, perfectă pentru portrete cu 2 sau 3 persoane, pentru poze de cuplu sau de familie. Surprinde pe cineva drag cu această idee originală de cadou. Extrem de versatil, interactiv și distractiv. Adună cele mai frumoase amintiri în acest tablou ultra-modern și generează noi și noi imagini mari, care te încarcă de emoții.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments