10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaAdelina Pestritu și-a făcut o schimbare de look radicală

Adelina Pestritu și-a făcut o schimbare de look radicală

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este o femeie cu o carieră de succes, are o familie frumoasă și inspiră milioane de oameni în fiecare zi!

Iar astăzi a împărtășit o poveste personală și o decizie radicală pe care a luat-o imediat după ce a împlinit 37 de ani.

“Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore.

Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. 🙃

Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă va întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, va pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproportiile estetice.

Astfel, săptămâna trecută, după o perioada de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde @dr.radu.ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru nouă schimbare.

Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de dată această pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urmă evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași. (Va povestesc mai multe pe story)” a postat Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Încurajările din partea urmăritoarelor ei nu au întârziat să apară, vedeta primind numeroase mesaje în care este felicitată pentru acest pas important, pentru curajul ei și pentru că și-a pus sănătatea pe primul loc.

 “Într-o lume în care implantul este la modă tu ai decis să fi tu. Felicitări Adelina ,eșți un om minunat ❤️” i-a scris o urmaritoare pe pagină de Instagram.

Am ales să imparasesc cu voi experiență Adelinei Pestrițu pentru că este, din punctul meu de vedere, o femeie care s-a ascultat pe ea, care a pus în balanță beneficiile pe care i le aduce această schimbare de look radicală, dar și consecințele.

Adelina Pestritu a făcut această postare cu asumare și poate fi considerată un exemplu de toate femeile, dar și bărbații care își doresc să facă schimbări în viața lor – să se asculte, să se gândească, să analizeze și apoi – cu toată deschiderea, acceptarea și asumarea să implementeze ceea ce au decis. Pentru că și eu încurajez Curajul de a face ce vrei!

“Depinde ce-ți doreșți. Dacă asta ți-ai dorit, nu are de ce să-ți fie greu.”  a postat Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Click pe poză pentru a vedea cum arată acum Adelina Pestrițu

Sursa foto: https://www.instagram.com/adelina.pestritu/
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments